Informasjon om Evner.no

Om

Om Evner.no

Evner.no er en markedsplass hvor du kan dele dine evner og lære noe nytt.

Å spre sin kunnskap og tjene noen ekstra kroner

Er du student med behov for en ekstrajobb? Er du pensjonert lærer og savner å undervise i ny og ne? Eller brenner du inne med kunnskap du har lyst til å spre? Å lære bort noe man kan er både givende og utviklende, i tillegg til at det kan gi en god ekstrainntekt. Se for deg at du har hjulpet en elev med leksene, og nå har hun kommet inn på den skolen hun ønsket mest. Eller hva med å ha lært en småbarnspappa å spille gitar, og nå sitter han og spiller nattasanger for barna sine. Du trenger ikke være ekspert på noe for å undervise i det, bare se an ditt eget (evne)nivå opp mot elevenes og tilby undervisning til de som har noe å lære av deg.

Vi lærer så lenge vi lever

Lyst til å lære å spille gitar? Trenger du hjelp med leksene? Eller har du kanskje lyst til å lære fransk? Vi mennesker elsker å lære nye ting, men det er ikke alltid så lett å finne folk som kan lære oss det vi trenger. Og skulle du være så heldig å finne en musikkskole eller en språkskole, så kan du være sikker på at det er ganske dyrt, timeplanen er ikke optimal, lærerens omtale er ukjent og undervisningen er trolig i grupper. Ikke noe er tilpasset deg. Trenger det å være sånn? Selvfølgelig ikke.

Vi har tro på at man kan finne den kompetansen man ønsker i sitt eget nærområde. Problemet er bare å finne ut hvem som kan hva og finne den underviseren som passer deg best. Det skal vi gjøre noe med! Les mer om hvordan det virker her.

Vinn-vinn

Visste du at elever som tar en-til-en undervisning gjør det 98% bedre enn elever som lærer i grupper? Ifølge utdanningspsykolog Benjamin Bloom sin studier er dette tilfelle. Men er ikke privatundervisning veldig dyrt da? Jo, privatundervisningen gjennom ordinære kanaler som musikkskoler, språkskoler og leksehjelpere med egne lokaler er ofte dyrt. Evner.no har ingen store kostnader i bunn og kan derfor formidle undervisning til en langt lavere pris og effektiv en-til-en undervisning kan endelig tilbys til folk flest.